referenser

  • Hem
  • -
  • referenser

Ett nytt körkort Ett nytt ansvar för att äga en bil. Tack min vän för mitt körkort

Jag har nu ett internationellt körkort.
Tack så mycket jag är superglad

Bra jobbat killar förbli verkliga som ni redan är och tack för min licens

tack så mycket killar, jag har precis fått mitt ursprungliga körkort, det var trevligt att göra affärer med er

Smidigaste transaktionen du någonsin kommer att göra
Jag var förvirrad över huruvida ID-kortet kunde användas i Irak eller inte, så jag mailade dem för att fråga om det var giltigt, de svarade med massor av information inom 30 minuter, vilket är ganska snabbt. Jag bestämde mig då för att köpa IDP. ID var klart på 48 timmar, vilket var supersnabbt.

Kundsupport är också mycket hjälpsam. Alla kan lita på den bästa tjänstwebbplatsen. Jag hade skapat licensen och mycket snart har jag fått licensen. Detta är en pålitlig webbplats och du kan köra var som helst i många länder. utan problem.

Tillstånd fungerar i Europa
Bra sällskap – licens har godkänts för att hyra bilar i Spanien. Nyligen hade jag en mycket hjälpsam interaktion med din webbplats som hjälpte mig med ett akut problem att uppdatera mitt internationella körkort. Paul var superlyhörd, pragmatisk och fick nästan mitt problem löst.

Helped me with my concerns and made me feel comfortable. Customer service was outstanding, the only downside is I can't give a 10 star rating. I will recommend friends to use DL for their international approval. Thanks.

whatsapp whatsapp